Uncategorized

Blog Marianne

Deze blog is voor iedereen die geïnteresseerd is in (C)PTSS voor jezelf of omdat je er graag iets over wilt weten. Bijvoorbeeld omdat je zelf ermee worstel, je eenzaam voelt, herkenning en erkenning zoekt of je naaste met traumatische gebeurtenissen belast is, of ermee worstelt, en je niet weet hoe je kunt helpen, of tenminste er iets van kunt begrijpen, empathie ervoor te hebben. 

Mijn ideeën of gedachten spinsels komen geheel uit mijzelf, door mijn eigen ervaringen en wat ik heb meegemaakt. Maar ik heb geleerd dat mijn waarheid, niet “de waarheid” voor iedereen hoeft te zijn, dus neem eruit mee wat voor jou helpend kan zijn en laat alles wat “triggers” geeft achter.

Voor opbouwende kritiek of mooie interessante onderwerpen sta ik open en vraag ik je deze met mij te delen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *